Un șofer a provocat o tragedie după ce a încercat să depășească o coloană de mașini

3534

Dezastru pe şosea: o femeie a murit şi alte 6 persoane au fost rănite într-un grav accident în lanţ, petrecut în Prahova. 3 autotursime şi o cisternă au fost implicate în carambol.

La locul accidentului au acţionat forţe sporite de pompieri, dar şi un elicopter SMURD chemat de la Craiova. Poliţiştii fac cercetări pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

Accidentul a avut loc pe DN 65, între Piteşti şi Slatina. Un şofer de 37 de ani ar fi intrat în depăşirea unei coloane de maşini şi s-a trezit că din față vine un autoturism. Logodnica lui, care stătea în dreapta, a pierit în impactul extrem de violent.

„Eram în depăşire, am vrut să mă bag la loc şi m-a furat, m-a aruncat în TIR şi după aia nu ştiu, m-am trezit pe partea ailaltă, m-am dat jos repede din maşină, i-am desfăcut centura iubitei mele. Am încercat să o scot din maşină, să poată să respire”, recunoaște șoferul vinovat.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că, după ce s-a ciocnit frontal cu maşina de pe contrasens, autoturismul a ricoşat într-o cisternă care s-a răsturnat, apoi într-o altă maşină din coloană.

Bărbatul de 37 de ani, care şi-a pierdut logodnică de 31 de ani, va fi cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Sursa – stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ