Un scandal în care toți sunt vinovați! Polițiștii locali care au parcat pe trotuar au fost sancționați!

298

După scandalul Corneliu Vaida vs Poliția Locală, iată o nouă reacție. Până la urmă, toți sunt vinovați și toți au fost amendați!

Direcția Poliția Locală Timișoara comunică faptul că polițiștii locali care s-au aflat la volanul autovehiculor oprite pe platforma din fața instituției la data de 12.04.2017, încurcând circulația pietonilor, fapt semnalat de altfel pe o persoană care a făcut o fotografie ce a circulat pe rețeaua de socializare și în mass-media, au fost sancționați conform OUG 195/2002 – Codul Rutier, cu câte 290 lei fiecare și câte 2 puncte penalizare la permis, fapta fiind prevăzută de art. 142 lit. N, unde este stipulat că se interzice oprirea voluntară a vehiculelor pe trotuar, dacă nu se asigură spațiu de cel puțin un metru pentru circulația pietonilor.

De asemenea, Poliția Locală a luat toate măsurile ca pe viitor astfel de situații să nu se mai întâmple, fiind montate camere de luat vederi și urmând a se trasa zona destinată pietonilor, nefiind vorba despre un trotuar strict delimitat.

Citește și: „Cine parchează pe trotuar rămâne Nesimțit!”

1 COMENTARIU

  1. De rasul curcilor!!! A trebuit un scandal de proportii sa inteleaga „”domnii”””de la politia locala Timisoara ca au gresit???!!Asta dupa ce au incercat sa intimideze un cetatean care din respect pt. lege si populatia municipiului Timisoara a postat abuzurile „”domnilor”” politisti pe fb, iar cei vinovati in frunte cu fostul militian Cojan i-au multumit……amendandu-l,pretext fiind: au fost jigniti „domnii”” politisti cu…..privirea si unele cuvinte???!!!

LĂSAȚI UN MESAJ