Astăzi frig, mâine ploaie! Când se îndreaptă vremea în Banat?

936

Astăzi, vremea va fi deosebit de rece. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Pe arii restrânse, în zona de munte vor fi ninsori slabe. Vântul va sufla slab la moderat din nord-vest, cu unele intensificări în prima parte a zilei. La munte va sufla în general moderat și va spulbera zăpada. În cursul nopții și al dimineților, local se va produce brumă și vor fi condiții de ceață și de îngheț la sol. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 10 grade, iar cele minime între -6 grade în depresiuni și 0 – 2 grade la deal.

Mâine, deși se va încălzi ușor, vremea va fi rece pentru această dată. Cerul se va înnora dinspre nord-vest și treptat se vor semnala ploi locale, mai ales în cursul nopții, îndeosebi în Crișana. La munte va ninge. Vântul va sufla slab și moderat din sector vestic, cu intensificări la munte, viscolind zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 14 grade, iar cele minime între 1 și 5 grade.

Abia de marți vremea începe să se încălzească în Banat, temperaturile maxime urmând să ajungă la 22 – 23 de grade Celsius.

LĂSAȚI UN MESAJ