Un reputat specialist timișorean, noul președinte al Casei Naționale de Pensii

610

Ioan Căpraru, cel care a fost până acum directorul Casei Județene de Pensii Timiș, a fost numit, ieri, președintele Casei Naționale de Pensii.

Ioan-Petru Căprariu, membru al Organizației PSD Timiş, a fost numit în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Casei Naționale de Pensii Publice și președinte al consiliului de administrație. Numirea a fost făcută de către premierul Viorica Dăncilă, fiind publicată în Monitorul Oficial din data de 18 aprilie 2019.

Reputatul specialist timișorean a vorbit despre planurile sale în noua funcție pe care o deține.

”Îmi doresc, ca prioritate, să susținem în Parlament noua lege a pensiilor și promulgarea ei, după care urmează implementarea legii, care presupune un volum enorm de muncă în vederea finalizării procesului recalculării pensiilor.

Sperăm să reușim să ducem la capăt cu succes acest proces uriaș de reașezare a pensiilor, în conformitate cu prevederile legale adoptate de Parlament”, a spus Ioan Căpraru, noul director general al Casei Naționale de Pensii.

Președintele PSD Timiș, Călin Dobra, salută decizia luată de către Guvernul României:
„Încă un membru PSD Timiș pe o poziție de conducere la o instituție de nivel național este un motiv de mândrie pentru organizația noastră, care în repetate rânduri a demonstrat că este o echipă unită. Numirea colegului nostru reprezintă o dovadă a aprecierii implicării PSD Timiș în activitatea politică și nu numai, precum și o recunoaștere a profesioniștilor și a oamenilor de valoare pe care îi are organizația noastră județeană. Îl cunosc pe domnul Căprariu de foarte mulți ani, îl apreciez pentru felul în care a condus de zeci de ani instituția la nivel județean și am mare încredere în dumnealui în ceea ce privește activitatea pe care o va desfășura din noua poziție”, a precizat președintele PSD Timiș, Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ