Un renumit chef vă așteaptă la Muzeul Cămărilor Românești deschis la Timișoara

1057

Acest sfârşit de săptămână este, pentru  timișoreni, unul al gustărilor şi al degustării bunătăților de la Muzeul Cămărilor Românești, unde vor putea descoperi poveștile preparatelor reprezentative autohtone.

Muzeul Cămărilor este deschis, în acest weekend, în Bastionul Theresia unde gazde vor fi chef Florin Dumitrescu și Andrei Aradits, cei care au ajuns în toate regiunile țării, în călătoria Căutătorilor de Cămări, pentru a gusta preparatele originale din zonele respective.

Vizitatorilor acestui muzeu li se va oferi o incursiune în diversitatea de gusturi și rețete tradiționale românești, inspirate de varietatea de arome autentice descoperite în cămările a zeci de români care și-au înscris în competiția Căutătorii de Cămări, cele mai gustoase rețete originale.

Va exista şi un concurs, iar în marea finală Căutătorii de Cămări vor juriza 13 preparate ale căror povești le sunt prezentate. Preparatul câștigător va ajunge pe rafturile magazinelor, parte din gama de produse din Cămara Noastră.

Timişorenii vor mai putea descoperi reproduceri ce descriu modul în care a evoluat, în timp, aranjarea preparatelor în farfurie, şi multe alte surprize și provocări apărute la tot pasul.

LĂSAȚI UN MESAJ