Un primar PSD din Banat, atac fără perdea la adresa conducerii centrale a partidului !

1201

Nicolae Beg este primarul aflat la cel de-al doilea mandat în fruntea comunei Marga, ales cu o majoritate zdrobitoare de către comunitatea așezată în pitorescul Văii Bistrei. Chiar dacă a fost un susținător înfocat al social democrației în ultimii ani, implicat în campaniile derulate de PSD, partid care a reușit un scor foarte bun în alegerile parlamentare din decembrie, Beg pare să-și fi pierdut speranța unei relansări social-economice îndelung promise de președintele Dragnea și de guvernele pe care acesta le modifică după bunul său plac, așa cum s-a dovedit în sideranta etapă „Sorin Grindeanu“.

Într-una din argumentațiile politice publice ale primarului de Marga, acesta se arată profund dezamăgit de modul în care se mișcă lucrurile sub dominația și guvernarea PSD-ului actual, considerând Guvernul Ponta ca artizanul adevăratelor schimbări sociale din România, cel care a redat românilor sentimentul atât de jinduit al unui trai mai bun. În sprijinul acestei idei, purtător firesc al nostalgiei guvernării PSD cu un premier care s-a numit Victor Ponta, primarul comunei Marga, Nicolae Beg, sătul de promisiunile neonorate ale actualei puteri instalate la Palatul Victoria, detaliază:

„Dragii noștri, vedem cu toții că trecem printr-o perioadă tulbure, simțim asta. Nu ne putem ascunde după deget – mai ales noi, care am spus de fiecare dată lucrurilor pe nume, atunci când a fost cazul. Suntem și vom fi social-democrați până la capăt. Am luptat pentru ideile și credința noastră cu toate armele posibile și pe toate planurile. Pe noi ne interesează prea puțin luptele interne, pentru putere, sau jocurile de culise. Dar ne doare atunci când oamenii au de suferit. Și în lipsa banilor, în lipsa finanțărilor, toți trecem prin momente grele. Mai nou toți își dau cu părerea, că e de vină programul de guvernare, că se guvernează prost. Noi aici la Marga și cred că nu numai – foarte mulți primari sunt la asentimentul meu – nu am votat un program de guvernare gol, noi am votat sperând la un trai mai bun, la o guvernare cel puțin la fel de bună cum a fost guvernarea Ponta. Atunci chiar am simțit cu adevărat forța social-democrației. Am avut bani pentru investiții, pentru salarii, arierate , au fost rectificări și echilibrări bugetare care ne-au ajutat enorm, mai ales comunele mici, cum suntem noi. Guvernarea Ponta a adus prosperitatea, bunăstarea și echilibrul pe care se putea construi România de mâine. Azi, din păcate, toate acestea au fost spulberate. În ciuda acestor probleme, vreau să menționez că ne bucurăm în continuare de tot sprijinul parlamentarilor PSD și a președintelui Mocioalcă, cel care a făcut posibil scorul excelent al PSD-ului în județ la ultimele alegeri. Dar și posibilitățile lor sunt uneori limitate, când decizia e luată la vârf. Am speranța că măcar acum, în cel de-al doisprezecelea ceas, lucrurile se vor îndrepta, pentru a intra în iarnă și în noul an liniștiți și împăcați. Altfel ne așteaptă pe toți vremuri grele, pe care nu și le dorește nimeni“, avertizează primarul Nicolae Beg.

sursă: reper24.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ