Omul care ,,a îngrozit” vestul țării cu tunuri de milioane de euro a fost ,,tras pe dreapta”, în cele din urmă!

5222

Unul dintre cei mai temuți hoți din vestul țării a fost capturat azi noapte pe drumul care leagă Arad de Oradea, DN 79. Adrian Bolboș face parte dintr-o rețea de spărgători de lux, cu lovituri date în toată partea de vest, Timișoara, Arad, Hunedoara, Oradea, Salonta, Ineu, Pâncota sau Șiria, dar și alte localități.

Rețeaua din care face parte a prădat firme de curierat, vile ale unor oameni foarte potenți financiar, case de schimb valutar etc.

Pe Adrian Bolboș îl așteptau și polițiștii și jandarmii care sunt acum acuzați că au făcut o confuzie și i-ar fi bătut măr pe doi tineri lângă Timișoara care au ajuns apoi în stare gravă la Spitalul Județean din Timișoara. Unul dintre ei este fratele Biancăi Drăgușanu.

Potrivit anchetatorilor, reteaua de spărgători s-a constituit în 2013, iar de atunci s-a tot mărit. În ultimii ani in grupare se regăseau: Adrian Bondar, Gabriel Drăgan, Liviu Barth, Petre Sferle, Ioan Lucian Mihălțan, Ciprian Câmpean, Adrian Bolboș, Travis Pleșan, Mircea Hortolomei, Zoltan Toth, Ioan Loliș, Constantin Agachi, Daniel Luca, Mic Constantin Iovan, Daniel Miodrag Olar, Ștefan Szabo și Alin Iovănuț, scrie opiniatimisoarei.ro.

Politiștii sunt pe urmele ultimului membru al filierei de spărgători de lux rămas neprins. Este vorba de Ioan Lucian Mihălțan. Oamenii legii spun ca e o chestiune de timp până când îl vor captura și pe acesta.

VEZI MAI JOS CELE MAI TARI LOVITURI PE CARE LE-A DAT ACEASTĂ REȚEAUĂ DE HOȚI:

  • Printre cele mai spectaculoase lovituri pe care atacatorii le-au dat se numara jaful de la locuinta unui pictor austriac, de la care au furat dintr-un seif 1.200.000 de euro. Unul dintre spargatori se angajaze ca ingrijitor in casa artistului din Prinzendorf si a oferit pretioasele informatii despre suma uriasa pe care pictorul o tinea in locuinta si despre programul stapanului.
  • În martie 2015, de la o firma din Tomnatic au furat un alt fiset metalic in care se gaseau 100.000 de lei, dar si aparatura.
  • În luna urmatoare, din Jimbolia dispareau, de la o firma, cu un seif cu bani, iar in mai furau din sediul unei societati IT din Dumbravita componente de calculatoare in valoare de 70.000 de euro.
  • în aprilie anul trecut, hotii de lux dadeau o lovitura la o vila din Arad. Au demontat sistemul de alarma si au reusit sa fure un dulap metalic in care se gaseau 4 arme de vanatoare, un pistol, bijuterii si ceasuri in valoare de 40.000 de euro.
  • In 2016, din vila fostului consilier local Andrei Petrisor din Timisoara, pe cand acesta era in vacanta, hotii au furat un seif in care se gaseau aproape 400.000 de euro.
  • În 12 si 13 februarie anul acesta, gruparea a mai dat o serie de spargeri in Arad si Bihor, la Lipova, Salonta, Ineu, Pincota si Siria, la case de pariuri, de unde au sustras case de bani.
  • în noaptea de 14 pe 15 martie reveneau in Timisoara si spargeau o bijuterie de unde au plecat cu lingouri de aur in valoare de 400.000 de euro, care se gaseau intr-un seif masiv din otel.

sursă: specialarad.ro

3 COMENTARII

  1. Un salut la toata lumea. N am nimic cu nimeni doar ca ma intreb de unde au avut pagubasi atitia bani …….de exemplu domnul consilier andrei petrisor

  2. Au furat de la cine are , pe cind ei au furat poporul si au vindut tara.Bine au facut pacat ca legea o sa ii condamne …..totusi dragi legiuitori ar trebui sai intrebati pe pagubasi daca pot sa justifice grelele pierderi de bani.si presa sa nu ne mai oboseasca cu chesti de 2bani .

LĂSAȚI UN MESAJ