Un partid vrea castrarea chimică a pedofililor şi violatorilor. Premierul cere referendum

33

Cătălin Rădulescu a solicitat coaliţiei PSD-ALDE, liderilor grupurilor şi preşedinţilor Camerei Deputaţilor şi Senatului, Marcel Ciolacu şi Călin Popescu Tăriceanu, să fie introdus în procedură de urgenţă şi adoptat proiectul său de lege privind castrarea chimică a pedofililor şi violatorilor.

„Văd ca acum se pune in discuţie din nou, sa cerem un referendum pentru castrarea chimica a pedofililor şi violatorilor. Cum aşa, când eu am depus de 4 ani iniţiativa legislativă privind castrarea chimica a pedofililor şi violatorilor, şi zace în Parlament, şi a primit aviz negativ de la Ministerul Justiţiei în timp? Iar aceasta lege exista de 60 ani în SUA, şi acum in marea majoritate a ţărilor europene inclusiv in R. Moldova”, a scris Cătălin Rădulescu, sâmbătă, pe Facebook.

Deputatul PSD a mai spus că deşi în ultimii 7 ani a avut iniţiative legislative „controversate” şi „hulite de unii sau de alţii”, proiectele au fost ulterior cerute de majoritatea românilor.

„Am iniţiat în ultimii 7 ani legi aşa-zise «controversate» în momentul în care le-am depus, hulite de unii sau de alţii, poate pentru că le-am depus eu şi nu vreun securist, dar care ulterior au fost cerute de marea majoritate a românilor. Aşa am iniţiat legea privind înfiinţarea secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie , asa am iniţiat legea răspunderii magistraţilor (măcelărită ulterior ca să nu poată fi aplicată), legile de modificare a incompatibilităţii, conflictului de interese şi a prescripţiei acestor fapte, prin care primarii să nu îşi mai piardă mandatul pentru tot felul de inepţii şi tot aşa am iniţiat şi depus această lege de castrare chimică a pedofililor”, a completat Rădulescu.

El a adăugat că deşi nu ştie dacă a fost „un vizionar”, iniţiativele sale s-au dovedit a fi necesare şi solicitate de toată lumea.

„Nu ştiu dacă am fost un vizionar, dar ştiu sigur ca toate aceste iniţiative depuse de mine mai devreme sau mai târziu au fost necesare , utile şi cerute de toţi. Aşa că, le cer tuturor colegilor din coaliţia PSD-ALDE cât şi oricăror colegi parlamentari ai altor partide, preşedintelui Camerei, liderilor Camerei şi Senatului, conducerii Camerei şi Senatului să introducem urgent în procedură de urgenţă dezbaterea şi adoptarea acestei legi de prevenţie medicală care să ne ferească copiii de pedofili şi violatori”, a conchis social-democratul.
Cătălin Rădulescu a cerut, vineri, demiterea şi punerea sub acuzare a directorului şi a operatorului STS, care se fac răspunzători de faptul că nu au intervenit la timp în cazul crimei din Caracal, precum şi a conducerii Poliţiei din judeţ şi a agenţilor.

De asemenea, premierul Viorica Dăncilă a anunţat, sâmbătă, că ia în calcul posibilitatea convocării unui referendum de consultare a românilor în vederea înăspririi drastice a pedepselor pentru crimă, viol şi pedofilie, în contextul crimei de la Caracal.
Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ