Un nou șantier la Timișoara: 4 benzi pe Ripensia. Primăria va avea pagină de Facebook pentru problemele din trafic

98

Veste bună… și nu prea, pentru șoferii din Timișoara. Un important bulevard, care este din această primăvară sufocat de mașini, intră în șantier pentru a fi lărgit. A doua oară în 3 ani!

Primarul Timișoarei a anunțat că Aleea FC Ripensia va fi lărgită la 4 benzi. Asta după ce a constatat că aici sunt ambuteiaje zilnice, mai ales după ce strada Cluj a devenit arteră cu sens unic pe toate cele 4 benzi, aici circulându-se doar spre Spitalul Județean.

Mai mult, pentru a ține legătura cu șoferii, dar și pentru a afla de problemele de pe străzile orașului, Primăria Timișoara își face o nouă pagină de Facebook dedicată situațiilor din trafic.

”O să creăm o pagină Facebook – Primăria Timișoara Info Trafic. A plecat exact de la ce s-a întâmplat azi-dimineață, nimeni nu a anunțat că în intersecția Michelangelo este un accident. Vom crea o pagină, vom vedea cum o relaționăm cu Waze sau cu Google Maps”, a spus edilul șef.

În prezent, pe rețeaua de socializare există un grup dedicat traficului din județ care funcționează foarte bine, iar șoferii s-au obișnuit să îl utilizeze pentru a afla despre problemele din trafic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ