Un nou program pentru oficiile poștale. Reguli pentru poștași

401

Poșta Română a transmis că, începând de marți, 17 martie, până pe 1 aprilie, programul de lucru al tuturor oficiilor poștale va fi în intervalul orar 10.00 – 18.00. De sâmbătă, 21 martie, activitatea acestora va fi suspendată în perioada week-end-ului până pe 1 aprilie.

„Compania Naţională Poşta Română, în colaborare cu autorităţile competente în domeniul situaţiilor de urgenţă, va implementa un pachet de măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19, necesar protecţiei clienţilor şi salariaţilor în contextul epidemiologic actual. Începând cu data de 17 martie, până în data de 1 aprilie 2020, programul de lucru al tuturor oficiilor poştale va fi în intervalul orar 10.00 – 18.00. Totodată, începând cu sâmbătă, 21 martie, activitatea tuturor oficiilor poştale se va suspenda în perioada weekend-ului, până în data de 1 aprilie, cu posibilitate de prelungire, în funcţie de situaţie. Compania va reanaliza periodic măsurile şi termenele impuse, în funcţie de evoluţia situaţiei COVID-19”, a transmis instituția într-un comunicat de presă preluat de Mediafax.

Pentru a scurta timpul de aşteptare la ghişeele poştale, compania le recomandă tuturor clienţilor accesarea serviciului online MyAWB, disponibil pe website-ul Poştei Române, care le va permite completarea rapidă a formularelor necesare, prin mijloace electronice (telefon, tabletă, laptop etc).

LĂSAȚI UN MESAJ