Un nou lot din autostrada Vestului se va deschide curând! Vezi data exactă

11571

Veste bună pentru șoferii care circulă pe drumurile din Vestul țării. Compania Națională de Administare a Infrastructurii Rutiere plătește lucrările pentru construcția lotului 3 din autostrada Lugoj-Deva, proiect ce urmează a se finaliza în aproximativ patru luni.

Construcţia autostrăzii Lugoj – Deva, Lot 3, costă circa 579.927 milioane lei, fără TVA. Potrivit capital.ro, contractul pentru execuţia celor 22,1 km de autostradă a fost semnat în noiembrie 2013. Oficialii CNAIR preconizează că cei 22 km de autostradă se deschid traficului în luna august, în prezent fiind realizate aproximativ 75% din lucări.

Proiectul a fost întârziat pentru că au avut probleme cu obţinerea autorizaţiei de construire privind lucrările din coridorul expropriat suplimentar, contractul a fost modificat odată cu necesitatea construcţiei unui ecoduct la km 57,7, nu au existat exproprieri pentru lucrările aferente descărcării traficului în zona Holdea şi nu a fost autorizaţie de construire pentru Pasajul km 59+505 peste autostradă din zona descarcării Holdea.

5 COMENTARII

  1. Rakuca, dragă. O știre trebuie să răspundă minimal la următoarele întrebări: Ce? Când? Unde? și, eventual, Cum? Tu vorbești aici de Lot 3 dar cine știe ce e Lot 3? Aaa, spui mai jos Deva-Lugoj dar acela e Tronsonul 3 (nu Lot 3). Iată, tocmai ai dezinformat, Lumea va fi bucuroasă că va circula din august pe autostradă de la Lugoj la Deva dar de fapt e vorba de Lot 3 din Tronsonul 3. Pentru că tronsonul 3 are 4 loturi: Lot 1 Traian Vuia – Sanovita, 27,4 km; Lot 2 Cosevita – Traian Vuia, 28,6 km; Lot 3 Ilia – Cosevita, 21,1 km; Lot 4 Soimus – Ilia, 22,1 km. Iar cel de care vorbești tu este întradevăr Lot 3 dar este doar între Ilia și Cosevita.

    Cine citește rămâne îb ceață

    • Nu exista niciun „tronson 3”. Se numeste autostrada Deva-Lugoj care este formata din 4 loturi. Articolul se refera la Lotul 3 si referintele sunt corecte.

  2. Sa exprimat corect.Probleme de autorizatie ereau pt lot 3 din cei 22 km al tronsonului 3 care integral vor fi dati in folosinta in luna august. Daca o sa fie asa ??!!

  3. Oricum ar fi, ritmul constructiilor de autostrazi la noi este deplorabila. Avem bani de la UE nerambursabili dar nu suntem in stare sa -i folosim cat de repede putem.

LĂSAȚI UN MESAJ