Un motociclist de 49 de ani din Timiș și-a pierdut viața în urma unei coliziuni cu o autoutilitară

292
Tragediile rutiere se țin lanț pe șoselele din Caraș-Severin. Un motociclist și-a pierdut viața în urma unui accident rutier petrecut pe DN58 B, între Bocșa și Reșița.
În jurul orei 13.30 a avut loc o coliziune frontală între o motocicletă și o autoutilitară. În urma accidentului, motociclistul a suferit răni grave, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, unde, din păcate a decedat. Polițiștii rutieri s-au deplasat în cel mai scurt timp la fața locului, iar din primele cercetări efectuate au stabilit că un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Timiș, ce conducea o motocicletă dinspre Bocșa spre Reșița, a pierdut controlul și a intrat într-o autoutilitară ce mergea regulamentar pe celălalt sens de mers.
”La km 9+300 de metri, într-o curbă la dreapta, semnalizată corespunzător, motociclistul a pierdut controlul direcției de mers și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă regulamentar de un bărbat de 22 de ani, din Timiș. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a motociclistului, acesta fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență din Reșița pentru îngrijiri medicale”, au precizat polițiștii din cadrul IPJ Caraș-Severin.
Medicii însă nu au mai putut decât să constate decesul motociclistului. Conducătorul auto al autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Traficul pe șoseaua unde a avut loc impactul a fost blocat timp de aproximativ o oră, în acest moment circulându-se normal pe ambele sensuri de mers.

LĂSAȚI UN MESAJ