Un minor beat la volan a intrat cu mașina în trei grupuri de copii care mergeau la colindat. Două fetițe sunt în comă

290

Scene de groază, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe Valea Bârgăului. Şase pietoni au fost răniţi, iar doi sunt în stare critică, în urma a trei accidente produse, într-o singură oră, de un adolescent de 16 ani care a urcat beat la volan.

Șoferul de 16 ani a lovit cu o camionetă şase persoane, cinci minori şi un adult, în interval de câteva zeci de minute.

Potrivit site-ului Bistriţeanul.ro, victimele sunt 5 fetiţe, mama uneia dintre ele şi adolescentul de 16 ani. Trei dintre fetiţe, de 16, 14 şi 11 ani sunt în stare gravă, două dintre ele fiind în comă.

Tânărul care a provocat accidentul este în comă alcoolică.

„Un adolescent teribilist, băut bine şi fără carnet de conducere, a provocat adevărate tragedii în această seară, după ce a intrat cu autoutilitara părinţilor în trei grupuri de copii care mergeau la colindat, cum se obişnuieşte în mai mult localităţi de pe Valea Bârgăului, în ajun de Bobotează”, arată sursa citată.

Cele trei accidente au fost provocate pe raza comunelor Tureac şi Mureşenii Bârgăului, iar în urma lor 7 persoane au ajuns la spital, inclusiv adolescentul teribilist care a provocat accidentele. Acesta a ajuns la spital cu un traumatism cranio-cerebral şi în comă alcoolică.

La spital au ajuns şi rudele victimelor, care spun că sunt şocate de ceea ce s-a întâmplat şi nu înţeleg ce l-a determinat pe tânărul de 16 ani să se urce la volan şi să lovească persoanele aflate pe marginea carosabilului.

În urma evenimentului, adolescentul a fost reţinut pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ