Un microbuz ce transporta 10 persoane s-a răsturnat, din cauza neadaptării vitezei la drumul acoperit cu zăpadă

76

Un microbuz în care se aflau 10 persoane din Republica Moldova s-a răsturnat duminică dimineață la intrarea în județul Iași, în zona localității Răducăneni, potrivit Mediafax.

Accidentul a avut loc duminică dimineață, în localitatea ieșeană Răducăneni. Microbuzul în care se aflau 10 persoane s-a răsturnat, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum.

„Toate persoanele au ieșit singure din mașină, au acuzat dureri ușoare. S-a intervenit cu o ambulanță terapie intensivă mobilă, o autospecială transport victime multiple, un echipaj de prim ajutor și o ambulanță de la SAJ. Toate persoanele implicate în accident au refuzat transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Iași, Silvia Bolohan.

Toți cei care erau în microbuz erau din Republica Moldova. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iași, duminică dimineața au fost ninsori și viscol la sol în mai multe județe ale Moldovei.

LĂSAȚI UN MESAJ