Un mare cartier din Timișoara rămâne fără apă. Se extinde rețeaua de alimentare

141

Miercuri, 13 iunie, între orele 9 – 15, Aquatim a programat o lucrare de conectare la rețeaua existentă a unei conducte noi de apă (ce va alimenta, în viitor, localitatea Șag), care va avea loc la intersecția străzilor Calea Șagului și Ovidiu Cotruș.

Lucrarea marchează finalizarea unei investiții în valoare de aproximativ 1,4 milioane lei, finanțată din fonduri propri ale societății, reprezentând extinderea rețelei de alimentare cu apă între str. Anton Bacalbașa și Calea Șagului, pe o lungime de circa 1.700 m.

Pentru efectuarea lucrării este necesară întreruperea furnizării apei reci, în intervalul orar  9-15, pe străzile Ovidiu Cotruș, Calea Șagului între str. Sulina și Ovidiu Cotruș, precum și la sediile companiilor Auto Europa, Autoglobus, Casa Auto Timișoara, Energoconstrucția SA, stația de sortare Retim, CET Timișoara Sud și Arabesque.

”La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată.”, transmite Aquatim.

LĂSAȚI UN MESAJ