Un liceu din Timișoara și mai mulți locuitori rămân fără apă! Ce străzi sunt afectate

101

Aquatim anunță întreruperi în furnizarea apei potabile, vineri, 14 iulie a.c., după cum urmează:

– între orele 8 și 14, în Ciacova, pe străzile Avram Iancu și Tudor Vladimirescu, pentru spălarea rezervorului de înmagazinare a apei și a rețelei de distribuție;

– între orele 9 și 15, în Timișoara, pe străzile Gh. Lazăr, între Gh. Dima și Calea Circumvalațiunii, Onești,Borsec, Pictor Zaicu și la punctele termice care alimentează Colegiul Tehnic Ion Mincu și blocurile de pe str. Gheorghe Lazar nr. 9-13.

Întreruperea apei este necesară pentru executarea branșamentului unui imobil din zonă, lucrare din fonduri private. Vor fi afectați de întreruperea apei Colegiul Tehnic Ion Mincu, clădirea Fructus Plaza, Casa Adam Muller Guttenbrunn.

,,La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată.”, transmit reprezentanții Aquatim.

LĂSAȚI UN MESAJ