Un fundaș ce a valorat 1 milion de euro vine la ACS Poli

89

Încă un jucător spaniol va întări lotul prim-divizionarei ACS Poli. Manuel Torres este un fundaș ce provine din ligile inferioare care însă a fost evaluat în trecut la peste un milion de euro.

Antrenorul Florin Marin va avea sub comandă un fotbalist cu experiența Primerei Divizion. Manuel Torres este cea mai recentă achiziție a lui ACS Poli în această iarnă. Fundașul în vârstă de 26 de ani are în CV și câteva prezențe în liga de elită a Spaniei, în tricoul lui Malaga. Un fundaș central ce poate evolua și pe stânga a fost evaluat la vârsta de 21 de ani, în anul 2010, la 1,13 milioane de euro de siteurile de specialitate.

După perioada promițătoare de la Malaga, Manu Torres a coborât în ligile inferioare din campionatul spaniol. Așa se face că va ajunge la Timișoara după un tur de sezon petrecut în liga a treia, pentru FC Jumilla. A evoluat în 21 de meciuri și a înscris un gol în toamnă.

Poli mai așteaptă și un portar până la sfârșitul acestei săptămâni. Acesta ar fi cel de-al treilea transfer al iernii pentru alb-violeți după olandezii Prince Rajcomar și Everon Pisas, respectiv spaniolii Abel Suarez și Manuel Torres.

Liga I se reia în week-endul următor, în 14 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ