Un fost procuror, găsit fără suflare în propria locuinţă alături de o vecină

540

Un fost procuror a fost găsit sâmbătă, 16 ianuarie, fără suflare în propria locuinţă alături de o vecină. Este vorba despre Codruţa Pantazi, fost procuror, şi vecina acesteia. Conform anchetatorilor, cele două femei s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon. Ele au fost descoperite în jurul prânzului. „Ieri (n.red. – sâmbătă, 16 ianuarie), în jurul orei 12.30 am fost sesizaţi despre faptul că două femei au fost găsite decedate în anexa locuinţei uneia dintre ele, din municipiul Paşcani.

Fostul procuror Codruţa Pantazi era cumnata fostului primar al municipiului Paşcani, Dumitru Pantazi. Ipoteza oamenilor legii este aceea că cele două femei s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

Tragedie în justiţia din Iaşi.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat cadavrele a două femei, de 61 de ani, respectiv 62 de ani”, se arată în comunicatul remis de IPJ Iaşi. Conform primelor informaţii, a doua victimă este o femeie care o ajuta pe Codruţa Pantazi la treburile casnice. Codruţa Pantazi este cumnata lui Dumitru Pantazi, fost primar al municipiului Paşcani. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi s-a dispus efectuarea necropsiei pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului.

Sursa: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ