Un fost primar, acuzat că plătea copii sărmani pentru a-i abuza

233

Acuzații scandaloase i se aduc unui fost primar din localitatea Cristian, județul Brașov: acesta ar fi plătit copii sărmani pentru a-i abuza. Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, a fost reținut pentru că ani în șir ar fi plătit copii sărmani să întrețină cu el relații sexuale.

Alți trei bărbați din comunitate sunt în arest, acuzați că l-ar fi șantajat pe fostul edil că vor da în vileag imagini compromițătoare înregistrate în timpul orgiilor. Se vorbește despre faptul că fostul primar ar fi plătit șantajiștilor sume uriașe, de ordinul zecilor de mii de euro, dar, când n-a mai avut de unde să scoată bani, a izbucnit scandalul.

În sat, s-a zvonit că bărbatul oferă chiar și 300 de lei pentru o partidă. Săraci lipiți pământului, mulți părinți ai căror băieți erau chemați la cabană au închis ochii și s-au bucurat de bani.

Trei tineri au fost reținuți și audiați pentru șantaj. Fostul primar este acuzat, la rândul său, de acte sexuale cu minori. El s-a aflat în fruntea primăriei Cristian între 1996 și 2000. Apoi, vreme de trei mandate, a fost consilier local. Acum are o fermă agricolă prosperă.

sursa – stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ