Un fost internațional brazilian a semnat cu Poli

246

Prim-divizionara ACS Poli și-a tras un atacant brazilian cu care vrea să rezolve problemele din atac. Miguel Bianconi este oficial jucătorul bănățenilor pentru următoarele două sezoane.

Miza pe brazilieni în atac pentru gruparea timișoreană în sezonul viitor. Asta după ce oficialii clubului au parafat o înțelegere cu un vârf din țara lui Neymar. Atacantul Miguel Bianconi, în vârstă de 25 de ani, a semnat astăzi cu ACS Poli Timișoara un contract ce se întinde pe următoarele două sezoane, cu drept de prelungire.

Atacantul de 1,90 metri este format de Palmeiras și are prezențe la naționalele Under-17 și Under-20. A evoluat de-a lungul timpului la Comercial, Ponte Preta și Bonsucceso, toate în Brazilia, respectiv la Chungju (Coreea de Sud) și Kamatamare (Japonia).

Brazilianul se va alătura colegilor săi în cantonamentul de 10 zile din Poiana Brașov, acolo unde Poli a urcat duminică dimineața. Ionuț Popa îi va avea la dispoziție în acest stagiu de pregătire pe următorii jucători: portari – Straton, Curileac, Smaranda; fundași – Străuț, Crețu, Haruț, Cânu, Șeroni, Bocșan, Melinte, Covalschi, Țigănașu; mijlocași – Croitoru, Artean, Mailat, Soljic, Bîrnoi, Munteanu, Vașvari, Ciucur, Doman; atacanți – Pedro Henrique, Drăghici, Velcotă.