Un festival, un muzeu şi zeci de trupe! Revolution Festival continuă-VIDEO

457

Muzeul Satului Bănăţean va găzdui, din nou, Revolution Festival. Sub egida Exit, cel mai mare festival din Estul Europei, evenimentul de la Timişoara se anunţă unul de excepţie. Organizatorii au anunţat câteva nume mari care vor urca pe scenă, dar surprizele vor continua în săptămânile viitoare.

A doua ediție a festivalului va avea loc în 3 și 4 iunie 2016. Printre primii 28 de artiști anunțați pentru cele cinci scene ale festivalului se numără nume precum britanicii Skunk Anansie și reprezentanții rock ai Greciei, Planet of Zeus. Lineup-ul impresionant din acest an abordează o arie largă de genuri muzicale, reunind mai multe tipuri de fani ai muzicii.

„Cei care caută aventură, adrenalină și multă distracție se vor bucura atât de experiențe muzicale unice, cât și de acte artistice deosebite. Skunk Anansie aduc ritmuri rock, riffuri energice și voci puternice. Alături de ei, pe scena principală vor urca Planet of Zeus, care promit un show revoluționar. În plus, C.T.C. vor încinge spiritele în ritm de hip hop, iar cei de la Blazzaj vor aduce celor prezenți energie funk. Atmosfera festivalului este întregită de diversitatea oferită de cele cinci scene”, anunţă organizatorii Revolution.

Aceştia promit surprize şi locuri secrete în cadrul festivalului, dar refuză să ofere prea multe detalii dorind ca participanţii să fie surprinşi plăcut. Am aflat însă că va exista o mare zonă de dans, cum anul trecut nu a existat.

Preţul biletelor este, începând din 10 martie, de 50 de lei, pentru o perioadă limitată. După ce vor fi anunţate toate trupele care vor veni la Timişoara biletele vor costa 80 de lei. Cei care ajung şi la Exist anul acesta nu vor mai plăti bilet şi pentru a intra la Revolution Festival.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.