Resurse umane bine gestionate de mediul de afaceri timișean

302

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională organizează cursul de Manager Resurse Umane. Cursul se adresează persoanelor cu studii superioare care doresc să se formeze și să se perfecționeze în acest domeniu, oferind participanților o abordare practică a managementului resurselor umane și urmărind dezvoltarea aptitudinilor, abilităților și competențelor specifice.

Cursul este acreditat de Ministerul Muncii, Familiei și Egalității de Șanse și de Ministerul Educației, Cercetării, Inovării, Tineretului și Sportului și este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări. Diplomele se eliberează în maxim 30 de zile de la absolvire. Important, aceste cursuri sunt predate de practicieni cu experiență profesională și pedagogică dovedite în domeniul de referință.
Cursul este structurat pe următoarele tematici: Planificare strategică; Funcții manageriale pentru managerul RU; Structura organizațională; Analiza postului; Recrutare și selecție; Cultura organizațională; Evaluarea performanțelor; Integrarea noilor angajați; Motivare non financiară; Dezvoltarea competențelor angajaților.
Membri CCIA Timiș beneficiază de o reducere de 10% iar absolvenții cursului de Inspector / Referent resurse umane din cadrul CCIAT beneficiază de o reducere de 20%. Persoanele fizice pot achita prețul în două rate.
Cursul se derulează în perioada 22 martie – 1 aprilie 2016 (de luni până vineri între orele 17,00– 20,00), la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT. Informații suplimentare și înscrieri la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam.104, sau la tel. 0720444121, 0372185274, e-mail: tavramov@cciat.ro. Persoană de contact: Tania Avramov, manager DFPP.

LĂSAȚI UN MESAJ