Un eveniment sportiv la superlativ va avea loc la Timișoara. Te poți antrena cu Christophe Pinna

1262

CS K-Champs-Do şi CS Karate Club Giroc, sub patronajul Federaţiei Române de Karate WKC, organizează, în perioada 22 – 24 aprilie 2016, un stagiu de pregătire cu multiplul campion mondial Christophe Pinna.

Antrenamentele se vor desfăşura în Sala de sport Giroc. Pentru prima dată în cadrul unui asemenea stagiu, vor exista şi sesiuni de pregătire dedicate grupelor de începători, cu metode de lucru adaptate vârstei celor mai mici luptători. La antrenamente va participa şi Lotul Naţional de Karate al României.

Sunt invitaţi să participe toţi cei care iubesc şi practică artele marţiale.
Pentru informaţii şi înscrieri, se pot apela numerele de telefon: 0755.094.048 (Alexandra Corbeanu-Popescu) și 0732.063.790 (Sisak Amalia).

Cine este Christophe Pinna
 
Perseverenţa, devotamentul şi dragostea pentru karate l-au condus către titlul de campion naţional la juniori, câştigat la vârsta de 17 ani. În acelaşi an a devenit şi campion european la categoria juniori.

În 1993 a câştigat primul titlu mondial în cadrul Algerian World Cup. Un an mai târziu, el a avut un rol determinant în obținerea medaliei de aur de către echipa Franţei.

Pentru meritele sale, atât ca sportiv cât şi că antrenor, Christophe a fost onorat cu ”Golden Medal of Sports” de către Ministerul Francez al Sportului.

În paralel, notorietatea sa pe planul competiţiilor internaţionale era în creştere. În 1996 la Sun City, din nou, Christophe contribuie decisiv la titlul mondial obţinut de echipa franceză.

Această reuşită este urmată, în 1997, de a treia victorie consecutivă a Franţei, în Tenerife, Spania, unde Christophe devine campion european la „open class”. Acelaşi an aduce încă un titlu mondial în palmaresul sau, câştigat la Manila, în Filipine.

În 16 octombrie 1998, câştigarea Campionatului Mondial din Rio de Janeiro, de către echipa Franţei reprezintă un moment istoric remarcabil. La revenirea în ţară, preşedintele Jacques Chirac i-a acordat gradul de cavaler al Ordinului de Merit, pentru a onora rezultatele obţinute şi excelenţă în carieră sportivă. De asemenea, preşedintele Comitetului Olimpic Francez l-a decorat pe Christophe Pinna, ca o recunoaştere a meritelor sale în domeniul sportului.
În data de 14 octombrie 2000, la Munchen, în Germania, Christophe şi-a dovedit încă o dată supremaţia, câştigând titlul mondial la categoria „open class”.

În acest moment, a decis să pună capăt carierei competiţionale şi să îşi dedice experienţa şi talentul celor care doresc să înveţe şi să se perfecţioneze în domeniul artelor marţiale. În această ipostază, a condus stagii de pregătire în toată lumea, a antrenat echipele naţionale ale Franţei şi Greciei precum şi pe participanţii la cea de-a V-a ediţie Star Academy de pe canalul TV TF1.

În 2005 a primit titlul de ofiţer al Ordinului Naţional de Merit din partea Preşedinţiei franceze.

În prezent, activează că antrenor în sesiuni de pregătire şi perfecţionare a sportivilor din întreagă lume, dar şi ca personal trainer pentru personalităţi din lumea sportului, business-ului şi divertismentului.

LĂSAȚI UN MESAJ