Un deputat timişorean, despre corectitudinea politică exagerată din Comisia Europeană: „Doamne, dă-le mintea de pe urmă!”

191

Deputatul PNL Ben Oni Ardelean semnalează, pe pagina personală de facebook, câteva dintre indicaţiile „absurde” pe care le conţine un document intern al Comisiei Europene, în care corectitudinea politică este, pe alocuri, exagerată, prin folosirea câtorva termeni care să nu fie consideraţi ofensatorii pentru unele categorii de persoane.

“Nu vă referiți la perioada Crăciunului și nu folosiți nume creștine precum Maria sau Ioan, pentru a evita rănirea sentimentelor unora” – așa sună indicațiile absurde ale unui document intern al Comisiei Europene. Același document interzice utilizarea adresărilor cu „domnișoară sau doamnă”, folosirea unor termeni precum „lucrători sau polițiști”, iar formularea clasică „doamnelor și domnilor”, trebuie înlocuită cu „stimați colegi”, arată deputatul liberal.

„Personal, nu știu până unde vor continua toate aceste inepții. Corectitudinea politică sumbră, promovată fanatic la nivel european, nu dorește altceva decât eliminarea oricărei urme a identității individuale, incluzând etica, religiozitatea si spiritualitatea cetățenilor statelor membre. Vorbim despre “unitate în diversitate”, când de fapt avem de a face cu un uniformism de tip nivelator. Un comunism neomarxist, total dăunător, pe care națiunea noastră l-a mai traversat.

“Doamnelor și domnilor”, oricât ar supăra: mama rămâne mamă, el rămâne el, iar perioada Crăciunului va reprezenta miracolul nașterii Mântuitorului de către Maria. Pentru totdeauna!

Corectitudinea politica nu dă dreptul nimănui la eliminarea valorilor fundamentale ale acestui continent! Doamne, dă-le mintea de pe urmă!”, a consemnat, pe pagina sa personală de Facebook, Ben Oni Ardelean.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ