Un cunoscut interpret de muzică populară a încercat să se sinucidă în camera de hotel

343

Interpretul de muzică populară Anton Achiţei a venit la Suceava pentru a înregistra câteva melodii şi a încercat să se sinucidă într-o cameră de hotel.

Cunoscutul interpret de muzică populară Anton Achiţei a activat câţiva ani în cadrul Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu” al Consiliului Judeţean Suceava, după care s-a mutat în Bacău.

La sfârşitul lunii trecute a venit la Suceava pentru a înregistra câteva piese muzicale. S-a cazat la un hotel, iar, în noaptea de 29 spre 30 noiembrie s-ar fi dus în baie şi s-ar fi tăiat cu o lamă la încheietura şi în zona antebraţului mâinii stângi.

Cu toate că a sângerat destul de mult, cântăreţul a supravieţuit, ba mai mult, s-a speriat şi si-a sunat un prieten căruia i-a povestit ce a făcut. Prietenul lui Achiţei a sunat la recepţia hotelului, iar angajaţii unităţii de cazare au cerut sprijin medical.

Anton Achiţei a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou”, unde a fost diagnosticat cu „sindrom depresiv”. Surse neoficiale susţin că interpretul de muzică populară ar fi refuzat să accepte internarea în Secţia de Psihiatrie şi a fost internat pe o altă secţie ca să primească îngrijiri medicale.

Sursa – adevărul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ