Interlopi din sudul tării , teroare cu macete, săbii şi cuţite live pe Facebook VIDEO

920

Scene de groază în Ghimpaţi, Giurgiu, au fost transmise în direct pe Facebook de o grupare de indivizi agresivi. Aceştia au ieşit cu arme albe în stradă, făcând un scandal monstru şi provocându-şi rivalii la o confruntare „bărbătească“.

Unul dintre ei a făcut chiar şi o demonstraţie de forţă, intrând cu un microbuz de Bulgaria într-un sens giratoriu făcut din „bidoane“ de plastic, pe care l-a distrus, în urletele celorlalţi. Scandalul făcut de indivizi din comuna Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, a ajuns în atenţia Poliţiei.

Urlând în turceşte şi în româneşte, bătăuşii au ieşit în stradă filmându-se cu un arsenal de arme albe: macete, bâte, săbii şi cuţite. Ei au defilat pe stradă aşa, spre groaza trecătorilor.

Ca să arate de ce sunt în stare, unul dintre ei a intrat cu maşina, un microbuz cu numere de Bulgaria, în sensul giratoriu din intersecţie, împrăştiind recipientele din plastic cu care fusese amenajat marcajul rutier.

Ceillaţi au venit apoi să dea cu bâtele în recipiente. Un echipaj de Poliţie a apărut la faţa locului ca să potolească spiritele. Agentul a fost nevoit să folosească arma din dotare pentru a-i soma pe indivizii agresivi să se liniştească.

Poliţia Giurgiu face cercetări privind izbucnirea scandalului.

Sursa – observator.tv

VIDEO, aici!

LĂSAȚI UN MESAJ