Un celebru cântăreț din România renunță la viața artistică după ce a fost bătut și sechestrat

343

Declarație șocantă, făcută de Florin Salam după ce ar fi fost răpit în Italia. Manelistul a spus că aceasta a fost „ultima cântare” din viața sa deoarece vrea să ajungă la familia sa „în viață”.

Surse din anturajul manelistului au precizat pentru Libertatea că Florin Salam a reușit să comunice cu prietenii săi din țară, după ce a fost ținut peste 10 ore într-o cameră de hotel din Milano. În urmă cu câteva minute, manelistul le-a spus apropiaților că acum este „în siguranță”.

„Sunt în siguranță acum, dar asta a fost ultima cântare din viața mea”, a transmis Florin Salam.

„Nu mai cânt niciodată. Nu se merită. Eu trebuie să ajung la familia mea în viață. De astăzi nu mai cânt’, a spus manelistul.

Florin Salam a spus că a fost luat pe sus de doi barbați porecliți Berică și Versace, după ce un invitat l-a pocnit peste față în timp ce cânta la o nuntă în Milano.

Vreme de peste 10 ore, nimeni nu a știu nimic despre manelist, iar la restaurant a rămas doar formația lui Salam, care a dat alarma în țară.

Nu se știe cu exactitate motivul pentru care Berică și Versace l-au scos din local și l-au ținut ascuns pe Florin Salam. Printre nuntași circulă informații potrivit cărora bărbații ar fi încercat să obțină de la manelist o sumă mare de bani în schimbul protecției.

Cert este că, în acest moment, Salam a comunicat că e în siguranță, dar a transmis că nu va mai cânta niciodată. Nu e prima oară, însă, când manelistul face aceasta afirmație. De fiecare dată când a avut scandaluri sau probleme cu banii, Florin Salam a anunțat ca nu va mai cânta.

Florin Salam a cântat sâmbătă noaptea la o nuntă în Milano. La un moment dat, el a fost înconjurat de mai mulți invitați veniți să dea, cel mai probabil, dedicații. Unul dintre petrecăreți l-a lovit pe Florin Salam cu pumnul în față, susține un martor care a filmat momentul agresiunii, notează observator.tv.

Vă avertizăm! Imaginile vă pot afecta emoțional!

sursa – libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ