Un câine, un sat, 1.000 de euro și o poveste greu de crezut

224

Peste 1.000 de euro au fost puşi la bătaie pentru orice informaţie despre o căţeluşă de aproape opt ani, care s-a pierdut în urmă cu o săptămână.

Alexandra Paşca, o tânără din judeţul Sălaj, a avut parte de o experienţă halucinantă după ce Maia, unul dintre câinii pe care-i îngrijeşte, a dispărut din curte. S-a întâmplat în noaptea de duminică, 3 noiembrie, iar proprietare l-a căutat ulterior timp de 24 de ore. Disperată că nu-şi găseşte căţeluşa, Paşca a scris un mesaj pe Facebook, oferind o 500 de euro celui care-i poate oferi informaţii. Recompensa a crescut ulterior până la 1.100 de euro, graţie mai multor prieteni de-ai tinerei care s-au oferit să ajute cu bani.

Alexandra Paşca a povestit ce s-a întâmplat ulterior: „Am primit informaţia c-ar fi în Giurtelecu. Am plecat încolo, dar n-am văzut-o nicăieri. Am lipit afişe toată noaptea si am strigat-o. Vineri dimineaţă ne-am întors. Şapte oameni spuneau c-au văzut-o. Ne-au arătat locurile unde dormea şi tremura noaptea. I-am lăsat sub o băncuţă pătura ei şi-o bluză de-a mea. Sâmbătă am primit şi o poză cu Maia. Domnul care a văzut-o îmi trimitea poze cum încearcă s-o ţină într-un loc şi o urmăreşte încet cu maşina“.

Şi alţi oameni din sat au observat câinele, povesteşte tânăra. „«Niiii, câinele ăla cu bani mulţi!», s-a auzit şi-au alergat s-o prindă primii, pentru cei 1.100 euro oferiţi ca recompensă. Pe când a ajuns mama mea, au pierdut-o.

Întreaga poveste, pe adevarul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ