Eșecul tulbură apele. Posibile „mișcări de trupe” în USR?!

79
Faptul că Dan Barna a fost depășit de Viorica Dăncilă în cursa pentru președinția României poate tulbura apele în USR. Surse apropiate partidului susțin că încep să se ascută săbiile, iar atacul la șefia partidului va începe cât de curând.
Voce importantă în USR, Andrei Caramitru, este primul care se declară dezamăgit de rezultatele alegerilor. Fiul directorului Teatrului Național nu se ferește să vorbească despre trădare, însă nu o face nominal. „Să te naști și să trăiești în România e parcă prea greu câteodată. Ne avem însă unii pe alții – asta e de fapt partea frumoasă. Chiar dacă unii dintre noi, care au fost cu noi pe baricade, nu au votat cum am fi sperat – sunt tot «ai noștri»”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.
O altă voce cu greutate în USR, Clotilde Armand, țintește postul de președinte în cadrul partidului, iar imediat după aflarea procentelor a avut un mesaj țintit, tot pe aceeși rețea de socializare. „Acum, terminăm și noi cu smiorcăiala post alegeri și ne apucăm serios de treabă? Ok, facem analize, vedem unde am greșit și reparăm împreună ce nu a funcționat. Nu uitați că PSD se regrupează mai repede decât v-ați fi imaginat…”, punctează Armand.

LĂSAȚI UN MESAJ