Un Barber Shop cu servicii premium pentru bărbați, în ansamblul Openville Timișoara Foto

1858

Noi servicii premium în ansamblul Openville Timişoara. Un spațiu dedicat în exclusivitate îngrijirii masculine s-a inaugurat, de curând, la parterul clădirii de birouri United Business Center 1 (UBC 1) din ansamblul Openville Timişoara. Breathless Gentleman’s Room este un barber shop autentic, dedicat în totalitate domnilor care pun preț pe imaginea lor.

La Breathless Gentleman’s Room, aceştia vor beneficia de servicii complete, de la tuns, spălat și masaj capilar, până la ritualul bărbii. Echipa noului barber shop este formată din 11 specialiști în hair styling, iar design-ul interior şi detaliile amenajării readuc în prim plan atmosfera relaxantă și selectă a frizeriile de demult.

Conceptul este gândit de un antreprenor local cu experienţă, proprietarul salonului de înfrumusețare Breathless din Iulius Mall Timișoara. „Am ales ansamblul Openville pentru a deschide acest nou concept, în principal, pentru traficul mare de vizitatori. Cu un salon deschis de aproape 13 ani în incinta Iulius Mall Timișoara, considerăm că am dobândit o experiență vastă în domeniu, dar și că Openville era opțiunea firească pentru următorul nostru pas în dezvoltarea business-ului. Ne dorim să fim prima opțiune a clienților care vor servicii premium”, a spus Alina Mihalache, proprietarul Breathless Gentleman’s Room.

În salon, clienţii pot opta pentru unul dintre cele patru pachete de servicii disponibile şi vor beneficia de discounturi. Breathless Gentleman’s Room este deschis de luni până sâmbătă, între orele 10.00 – 22.00, iar duminica, în intervalul 10.00 – 19.00.

Ansamblul Openville va fi, pe lângă polul regional de business și shopping, locul în care clienții găsesc o gamă completă de servicii. Breathless Gentleman’s Room este prima dintre locațiile care vor fi inaugurate la parterul clădirii de birouri UBC 1. În curând, aici vor fi deschise cafenele şi alte locații specializate.

Odată cu finalizarea primei etape a ansamblului mixt Openville, în trimestrul patru al acestui an, timișorenii vor beneficia de peste 100 de noi magazine, un nou concept de cinema, o varietate de destinații pentru petrecerea timpului liber, restaurante şi cafenele tematice, un parc suspendat, dar şi peste 1.500 de noi locuri de parcare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.