Un bărbat și-a dat foc casei și apoi a încercat să calce polițiștii cu mașina

174

O scenă violentă s-a desfăşurat la Recea, în judeţul Braşov, unde poliţiştii au încercat să-l prindă pe un bărbat bănuit că şi-a dat foc casei.

Individul, aflat în curtea casei lui, s-a urcat la volan şi a încercat să fugă. Deşi au tras mai multe focuri de armă, agenţii nu au reuşit să-l oprească, ba chiar s-au aflat în pericolul de a fi loviţi de maşină. Bărbatul a fost imobilizat, în cele din urmă, într-o benzinărie din Făgăraş.

Incendiul izbucnit în casa bărbatului din Făgăraş a distrus o mare parte din acoperiş. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au vrut să stea de vorbă cu proprietarul casei, bănuit că ar fi pus focul, însă omul a refuzat categoric orice discuţie şi a încercat să plece. Agenţii s-au văzut nevoiţi să recurgă la arme.

După ce a făcut mai multe drifturi, bărbatul părea că s-a liniştit, însă, după un moment de linişte, maşina a dat cu spatele către agentul care încerca să o oprească. Poliţistul a reuşit să spargă geamul lateral al maşinii, astfel încât colegii lui să pulverizeze substanţe lacrimogene înăuntru.

Deşi părea că misiunea se va încheia cu bine, şoferul a pornit către poartă, fără să ţină seama că în calea lui sunt oameni. Individul a fost prins ulterior, într-o benzinărie. Poliţiştii l-au internat la spitalul de neuropsihiatrie, iar acum anchetatorii încearcă să lămurească ce i-a provocat criza de furie. Procurorii vor stabili şi lista infracţiunilor comise.

sursa – stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ