Un bărbat bolnav de cancer a lovit un tânăr pe o trecere de pietoni din Reşiţa

300

Un bărbat bolnav de cancer, care se întorcea de la o şedinţă de chimioterapie, a lovit cu tractorul, pe o trecere de pietoni din Reşiţa, un tânăr care traversa regulamentar.

Bărbatul bolnav de cancer se întorcea de la o şedinţă de chimioterapie. Potrivit martorilor, şoferul, un bărbat cu o experienţă de peste 35 de ani, a oprit la trecerea de pietoni pentru a acorda prioritate unor copii, iar apoi s-a pus în mişcare şi a lovit un tânăr care traversa regulamentar.

Oamenii au mai explicat că şoferul nici nu a realizat că a lovit pe cineva, oprindu-se doar după ce au strigat la el. „Nu-mi dau seama. Copiii au trecut pe trecerea de pietoni. Şi apoi mi-a bătut soarele în faţă, cum a trecut prin faţă, nu pot să-mi dau seama, vă rog să mă credeţi. Am 35 de ani de când îl am (n.r. permisul de conducere) şi nu am nicio zgârietură. Sunt bolnav de cancer. Am venit la tratament şi am făcut pentru bătrână cerere pentru certificat de handicap că nu mai avem bani de mâncare”, a explicat şoferul tractorului.

Tânărul rănit a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă şi îl cercetează pe şoferul tractorului pentru vătămare corporală din culpă.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ