Un bărbat a murit la o fabrică din Timiș! Poliția și ITM cercetează cazul

8293

Un dosar pentru ucidere din culpă şi o anchetă a Inspectoratului Teritorial de Muncă au fost deschise la fabrica de airbaguri şi sisteme de siguranţă pentru autovehicule Autoliv din Lugoj. Luni, unuia dintre angajaţii firmei i s-a făcut rău, în timp ce se afla în hala în care îşi desfăşura activitatea.

Bărbatul de 54 de ani era cunoscut pentru problemele cardiace pe care le avea. Colegii săi au chemat imediat o ambulanţă. Medicii nu au mai putut face însă nimic pentru victimă, care a fost resuscitată zeci de minute.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, deoarece moartea bărbatului a survenit la locul de muncă şi în timp ce acesta îşi făcea meseria. Totodată, inspectorii ITM Timiş au început la rândul lor o anchetă, pentru a determina dacă mediul în care lucra bărbatul este sau nu de vină pentru decesul său.

„Medical era apt, din câte ştiu, pentru a lucra acolo. Ancheta se va desfăşura în funcţie de ce spune medicul legist, dacă acesta va spune că a fost o moarte patologică, noi îl vom vedea ca un accident în afara muncii, pentru că nu are o cauză directă cu activitatea lui sau să fie încălcate ceva reglementări”, a explicat Francisc Szasz, inspector ITM.

Trupul bărbatului a fost transportat la morgă pentru autopsie.

Sursa: cetateanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ