Un bărbat a ajuns în comă la spital după o explozie la fabrica unde lucra

111

Explozie la o fabrică de ulei din Galați. Un bărbat de aproape 50 de ani a ajuns în comă la Spitalul de Urgență din Galați, în urma unei explozii care a avut loc sâmbătă dimineață la fabrica de ulei Prutul din localitate.

Incidentul a avut loc, sâmbătă, în jurul orei 8. O explozie a avut loc la fabrica de ulei Prutul SA din Galați, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, Eugen Chiriţă, conform Agerpres.ro. Potrivit acestuia, explozia nu a fost urmată de incendiu.

Un bărbat de aproape 50 de ani din Galați a fost transportat în comă de ambulanță la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Galaţi.

„Din primele verificări s-a stabilit că bărbatul efectua lucrări de sudură la un bazin. Cel mai probabil, explozia a avut loc din cauza unei acumulări de gaze. S-a deschis o anchetă și urmează să se stabilească cu exactiate cauza producerii deflagrației’, ne-a explicat lt. Col. Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați, conform viata-libera.ro.

Cazul a intrat și în atenția Inspectoratului Teritorial de Muncă care a deschis o anchetă.

Sursă: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ