Un bar din vestul țării, mistuit complet de flăcări FOTO

116

O clădire care adăpostea un bar și un magazin a ars, noaptea trecută, la Găvojdia. Incendiul a cuprins întreg acoperișul clădirii și anexelor, dar a fost lichidat de către pompieri înainte ca acesta să se extindă la locuințele din apropiere.

„La ora 02:45, am fost solicitați pentru lichidarea unui incendiu la o societate comercială în localitatea Găvojdia. La locul intervenției s-au deplasat de urgență 4 autospeciale de stingere, o autoscară de intervenție la înălțime, un echipaj SMURD și 23 de pompieri. La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta cu ardere generalizată la întreg acoperișul clădirii și anexelor, pe o suprafață de aproximativ 400 mp.

În jurul orei 05:35, incendiul a fost lichidat, pompierii lucrând în continuare pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului și identificarea focarelor ascunse. Din fericire, nu s-au înregistrat victime și incendiul a fost limitat la timp, fără a se extinde la clădirile învecinate”, spun reprezentanții ISU Timiș.

Cauza probabilă va fi stabilită după finalizarea intervenției.

LĂSAȚI UN MESAJ