24.1 C
Timișoara
sâmbătă 20 iulie 2024

Un avion a suferit avarii la aterizarea la Timisoara ! Ce s-a întâmplat

Un avion al companiei Tarom a suferit o avarie la aterizare, în după-amiaza de luni, 21 august pe aeroportul Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara, după ce una dintre anvelopele roţilor de la trenul de aterizare s-a tăiat, conform HotNews.ro.

Avionul venea de la Bucureşti. Piloţii au reuşit sa aterizeze fără probleme, iar pasagerii au fost debarcaţi în siguranţă. Aeronava a fost parcată şi a fost anulată întoarcerea ei la Bucureşti care era programată pentru ora 14.25.

În avionul care venea din București se aflau 55 de pasageri. “Nu știm ce s-a întâmplat cu cauciucul aeronavei”, a precizat directorul Aeroportului Internațional ”Traian Vuia” din Timișoara, Dan Idolu.  Angajații aeroportului timișorean au verificat pista de aterizare decolare, iar aceasta este curată, în condiţii perfecte pentru manevre. Ei au anunţat că se poate ateriza şi decola în condiţii de maximă siguranţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Restricțiile de circulație pe drumurile din Timiș se suspendă

Având în vedere actualizarea prognozelor Administrației Naționale de Meteorologie și anunțurile referitoare la scăderea temperaturilor sub limita caniculei, restricțiile de trafic pe drumurile aflate...

Tot mai mulți „bucătari” parchează „tigăile” pe locurile destinate persoanelor cu handicap. Ce amenzi riscă împătimiții acestui sport extrem?

Mai mulți șoferi din Timișoara au fost amendați fiindcă au parcat pe locurile destinate persoanelor cu handicap. Aceștia au fost înștiințați și sancționați. „ (...)potrivit...

Citește și :