Un autocar cu 25 de români, implicat într-un grav accident în Ungaria! Cel puţin 3 persoane decedate

2397

Un autocar cu 25 de români a fost implicat, miercuri, într-un grav accident de circulaţie în Ungaria, cu 2 km înainte de intrarea în ţară. Cel puţin trei persoane au murit, iar alte câteva sunt rănite.

Mai multe echipe de descarcerare lucrează pentru a scoate victimele.

Echipajele SMURD Arad au fost solicitate, astăzi, în jurul orei 9.20, să vină în sprijinul autorităţilor maghiare pe autostrada A2.

Echipajele de ajutor din Arad se îndreaptă spre Ungaria pentru a sprijini eforturile autorităţile maghiare pe autostrada A2, acolo unde a avut loc un grav accident de circulaţie.

Conform primelor informaţii, în accidentul din Ungaria a fost implicat un autocar românesc, un TIR şi mai multe maşini mici. Accidentul a avut loc la doi kilometri de Nădlac, pe sensul de intrare în România. Din primele date, este vorba despre o cursă Hamburg-Bucureşti.

harta accident

Potrivit lui George Pleşca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad, trei persoane şi-au pierdut viaţa, alte 12 fiind rănite.

De remarcat că la faţa locului intervin echipaje medicale din Arad, Timiş şi Bihor.

Până la acest moment, nu se cunoaşte naţionalitatea victimelor. Este un autocar românesc, persoanele nu sunt neapărat de cetăţenie română. Din primele informaţii, nu toţi cetăţenii sunt de cetăţenie română, a precizat secretarul de stat Raed Arafat.

LĂSAȚI UN MESAJ