Un arădean ne reprezintă la etapa Campionatului Mondial de Show Dance Latin de la Viena. VIDEO

126

La sfârșitul acestei săptămâni, Viena devine capitala dansului sportiv mondial prin organizarea WDSF Open Vienna, un eveniment care cuprinde și Campionatul Mondial de 10 Dansuri Adulți precum și Campionatul Mondial PD de Show Dance Latin.

La reuniunea austriacă, România va fi reprezentată de perechea formată din arădeanul Andrei Mangra și brașoveanca Elena Duicu, vicecampionii europeni la Profesional Division (PD) Show Dance Latin, care vor lupta duminica, 20 noiembrie, pentru un loc pe podiumul Campionatului Mondial.

În cadrul WDSF Open Vienna se desfașoară și competiția WDSF PD Super Grand Prix Standard Adult unde România este reprezentată de singura pereche de profesioniști în dansuri standard Paolo Campigotto – Alina Petre .

În weekend-ul trecut, la Aarhus, în Danemarca, s-a disputat Campionatul Mondial de Standard Adulți, acolo unde medaliații cu bronz ai Campionatului Național 2016 Pasquale Sirica și Dora Kilin au încheiat competiția pe locul 34, iar perechea Alina Petre -Paolo Campigotto, debutantă la Campionatul Mondial PD Standard, s-a clasat pe locul 10.

Sursa: Federația Română de Dans Sportiv
Foto: Federația Română de Dans Sportiv

LĂSAȚI UN MESAJ