Un angajat al Aeroportului din Timișoara, găsit fără suflare în propriul birou

856

Un bărbat de 62 de ani, angajat al Aeroportului Internațional „Traian Vuia” din Timișoara, a fost găsit decedat în biroul său de la aeoport, unde ar fi rămas să lucreze peste program.

Incidentul nu a fost făcut public, dar surse din cadrul Aeroportului Timișoara au declarat pentru „Adevărul”, după ce un pasager al unui avion Valencia – Timișoara a murit după ce i s-a făcut rău în avion, că în urmă cu o săptămână, în noaptea de sâmbătă (21 ianuarie  2023) spre duminică (22 ianuarie 2023), la Aeroportul din Timișoara a murit și un angajat al instituției. E vorba de un IT-ist al aeroportului care a fost găsit mort în birou.

Directorul Aeroportului Internațional „Traian Vuia” din Timișoara a confirmat incidentul, susținând că bărbatul în vârstă de 62 de ani, fost angajat SRI, trebuia să iasă dintr-o tură de 12 ore, dar a rămas la birou în afara orelor de program.

Dimineața, văzând că bărbatul nu a ajuns acasă și nici nu răspunde la telefon familia i-a contactat pe reprezentanții aeroportului. În urma verificărilor, bărbatul a fost găsit decedat în birou.

Potrivit lui Daniel Stamatovici, suspiciunile sunt că bărbatul a murit în urma unui infarct, dar cauzele exacte ale decesului încă nu au fost comunicate aeroportului.

„La ora 7.00 seara trebuia să iasă din tură și a rămas la aeroport peste noapte pentru că a doua zi dimineața trebuia să fie pe aeoroport. A rămas peste noapte aici. În timpul nopții i s-a făcut rău, a căzut în birou și l-au găsit colegii”, a declarat Daniel Stamatovici.

Directorul Aeroportului Timișoara a declarat că în urma incidentului s-a descoperit că bărbatul lucra part-time și pentru o firmă de pe aeroport.

„Cred că de asta a rămas peste noapte. Era angajat al aeroportului, dar făcea și mentenanța la ceva echipamente pentru o firmă care își desfășoară activitatea pe aeroport. Fiind aici, oamenii au apelat la serviciile lui pentru a le repara echipamentele din când în când. Atunci am aflat și noi că avea contract part-time cu ei”, a declarat Daniel Stamatovici pentru „Adevărul”.

LĂSAȚI UN MESAJ