28 C
Timișoara
miercuri 24 iulie 2024

Un alt adolescent s-a înecat astăzi, în județul Timiș

Un copil de 13 ani a murit încet în canalul Aranca. Băiatul a plecat să se scalde la canal și nu s-a mai întors. El a intrat în apă și nu a mai ieșit la suprafață. 

Polițiștii din Sânnicolau Mare au fost sesizați prin 112. Aceștia au ajuns la fața locului alături de pompieri. L-au căutat pe băiat, l-au și găsit.

Echipajele medicale au încercat să-l resusciteze, însă fără vreun rezultat. Băiatul a decedat.

„La data de 20 iunie a.c., în jurul orei 09:52, polițiștii orașului Sânnicolau Mare au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 13 ani ar fi fost la scăldat în zona canalului Aranca, iar acesta nu ar mai fi ieșit la suprafață. Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, în urma căutării efectuate de către pompierii acesta fiind găsit. Din nefericire tânărul nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de către medicul aflat la fața locului, rezultând decesul acestuia. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Băiatul de 13 ani este al doilea tânăr care s-a înecat astăzi, după ce a plecat de la scăldat. În apropierea Lugojului, pe râul Timiș, un alt adolescent, de 15 ani, s-a înecat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Un prim bilanț al admiterii la UVT

Programe atractive și oportunități unice oferite de cea mai importantă universitate din regiunea de vest. Un prim bilanț al admiterii la UVT. În anul 2024,...

Proiectul noii maternități din Arad, în linie dreaptă

După un lung șir de procese, proiectarea noii maternități din Arad poate să înceapă. Instanțele de judecată au stabilit definitiv că firma ProArhitectura este...

Citește și :