27.9 C
Timișoara
marți 16 iulie 2024

Adolescentul luat de curenți în Râul Timiș a fost găsit înecat

Un băiat de 15 ani a fost găsit înecat, pe râul Timiș, în apropierea municipiului Lugoj. Medicii au încercat să-l resusciteze pe adolescent, însă fără niciun rezultat. Aceștia au declara decesul tânărului. 

„Victima a fost găsită de către pompieri. Din nefericire, tânărul în vârstă de 15 ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de către medicul aflat la fața locului, rezultând decesul acestuia”, transmite IPJ Timiș.

Tânărul a fost luat de curenți

Acesta a ieșit la scăldat pe râul Timiș, în apropiere de Lugoj. Băiatul a intrat în apă și nu a mai putut să iasă, fiind luat de curenți.

„Astăzi, 20.06.2024, în jurul orei 11:42, polițiștii municipiului Lugoj au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr ar fi intrat în râul Timiș cu intenția de a înota, iar ulterior ar fi fost luat de curenții apei”, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii și pompierii l-au căutat pe tânăr cu 8 bărci. La fața locului au intervenit 19 pompieri, dar și un echipaj de scafandri. În cadrul intervenției a fost prezent și un echipaj SMURD, dar din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru tânăr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :