Un adolescent din Timiș a fost reținut de poliție pentru o faptă gravă. Pe cine a șantajat acesta prin intermediul unei rețele sociale

93

Un tânăr de 18 ani a fost reţinut de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara, pentru 24 de ore, pentru şantaj, după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea suma cerută de la victimă, a anunţat, luni seara, Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 23 de ani despre faptul că un necunoscut ar fi abordat-o pe o reţea de socializare în cursul aceleiaşi zile şi a anunţat-o că i-a blocat contul la aceea aplicaţie, cerându-i 200 de euro pentru a-l debloca ulterior, scrie Agerpres.

Poliţiştii au stabilit locul de întâlnire în parcarea unui supermarket de pe Calea Circumvalaţiunii din Timişoara, în cursul dimineţii de duminică.

În baza celor sesizate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au depistat în flagrant delict un tânăr de 18 ani, în timp ce a primit de la persoana vătămată suma de 200 de euro. Acesta a fost imobilizat şi încătuşat, ulterior fiind condus la audieri. În urma controlului corporal, asupra individului s-a găsit suma de 200 de euro în bancnote de 50/100 euro şi două telefoane mobile folosite la comiterea faptei, bunuri care au fost ridicate în vederea efectuării unei percheziţii informatice.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru şantaj, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

Sursa: https://www.digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ