19.8 C
Timișoara
sâmbătă 30 septembrie 2023

Ultimul weekend de concerte pe tramvaiul platformă din Piața Unirii aduce două evenimente

Cultură-MediaUltimul weekend de concerte pe tramvaiul platformă din Piața Unirii aduce două...

Sâmbătă, 16 septembrie, ora 20: Reissa Peștenaru, concert de muzică ușoară și jazz

Reissa este absolventă a școlii de muzică Filaret Barbu din Lugoj, unde a studiat pian și teorie muzicală timp de 8 ani. În prezent, este elevă la Colegiul Național Bănățean și studiază canto-muzică ușoară la Școala ProMuzica & Cultura din Timișoara.
A participat, de asemenea, la concursuri de interpretare artistică și spectacole în Lugoj și Timișoara încă din copilărie. Îi place să fie în lumina reflectoarelor și își dorește să poată aduce arta în sufletele oamenilor și să exceleze în acest domeniu.

Duminică, 17 septembrie, ora 20: Andreea Vlas și Dragoș Moldovan, compoziții proprii în stil rock și coveruri
Andreea Vlas este absolventă a Facultății de Muzică și Teatru din Timișoara. A fost solistă în trupa Twisted Blue, o trupă tânără de jazz din Timișoara îndrumată de Johnny Bota. Alături de această trupă, a participat la festivaluri precum JazzTm, Plai, Ziua Timișoarei. De asemenea, a obținut Marele Premiu la prima ediție a concursului Bega Music Festival.
Dragoș Moldovan a studiat chitara la Facultatea de Muzică și Teatru din Timișoara. După ce vocea sa puternică și specială l-a propulsat către câștigarea marelui trofeu în sezonul 9 al concursului Vocea României, acesta s-a implicat în proiecte muzicale proprii, iar din toamna anului 2022 este și vocalist al cunoscutei trupe Krypton.

Alte subiecte :

Alegeri fără surprize în filiala Timiș a PSD | FOTO-VIDEO

Parlamentarul Alfred Simonis este noul președinte al filialei PSD Timiș cu o majoritate covârșitoare de voturi. De fapt noul președinte este cel vechi tot...

Pianistul Andrei Ivanovich revine la Timișoara cu un recital în memoria lui Dinu Lipatti

Asociația Culturală Salvați Patrimoniul Timișoarei împreună cu Universitatea Politehnica Timișoara organizează, la Sinagoga din Cetate, în data de 3 octombrie 2023, ora...

Crimă oribilă la Timișoara

Citește și :