Ultimul candidat la funcţia de primar a pornit azi la drum. Horia Bugarin vrea să conducă Dumbrăviţa VIDEO

483

Oare ce poate visa un copil când își face planuri de viitor? Conform celor spuse de Horia Bugarin la vârsta inocențelor voia să aibe o casă cu etaj și un „câine-lup”.

Acum le are. Plus două fetițe minunate. Așa că trece la un alt nivel al planurilor de viitor și acum când are tot ce și-a dorit în copilărie ar dori să întoarcă comunității ce a primit până acum. Vrea să candideze la postul de primar al uneia din cele mai mari și dinamice comune din țară.

Cristian Moș a prezentat candidatul, vădit emoționat, ca fiind un om liber de obligații exterioare si care este este propriul său șef. De asemenea, a întărit cele spuse despre localitate. Conform dânsului, nu este o vorbă goală că Dumbrăvița este nava amiral a formațiunii USR. La doar câteva luni de la începerea activității, unul din primele succese a fost înregistrat aici la marginea Timișoarei.

La toate scrutinurile anterioare, simpatizanții din Dumbrăvița au repurtat scoruri peste media națională și județeană.

Acum Horia Bugarin va încerca să câştige fotoliul de primar în una dintre cele mai înstărite comune din România, în numele alianței USR Plus.

Horia Bugarin se prezintă ca fiind un specialist în domeniul resurselor umane, care a reușit să facă dintr-o afacere de mică amploare, locală, o firmă ce se plasează pe primele locuri din România în branșă. Acum simte că este o nouă provocare să întoarcă comunității, care l-a primit în sânul ei, oportunitatea să conducă administrația comunei Dumbrăviţa.

„Sunt extrem de onorat şi emoţionat pentru o zi extrem de importantă, una în care lansăm ultima candidatură la o primărie în judeţ. Şi sunt mândru să fiu eu candidatul. Sunt un om obişnuit, pe care îl veţi vedea la magazinul din colț, cumpărând pâine, sau la cafenea… De ce am decis să îmi stric confortul de zi cu zi şi să intru în această cursă? Pentru că eu cred în valorile alianţei USR PLUS, si sunt convins că împreună cu echipa competentă de lângă mine vom reuşi să schimbăm această comună, să o facem una europeană. Dumbrăviţa trebuie să ţină ritmul cu cetăţenii săi. Ne trebuie şcoli, drumuri, parcuri, spaţii de recreere. Aş vrea ca Dumbrăviţa să nu mai fie considerată doar un satelit al Timişoarei”, a declarat proaspătul candidat Bugarin.

Pentru a-l sprijini moral, alături de el s-a aflat şi Dominic Fritz. Așa cum au colaborat și până acum, vor continua această colaborare și ca primari ai două UAT-uri vecine și cu interese comune. „E o onoare pentru orice politician USR să fie aici, la Dumbrăviţa.

Aici am câştigat alegerile parlamentare, la europarlamentare am câştigat cu jumătate din votanţii prezenţi.

Horia a devenit membru al echipei mele. Am lucrat la proiectul meu electoral împreună. Horia are un compas moral bine definit, el va fi prima persoană care va deschide un nou capitol în viaţa Dumbrăviţei.

Dumbrăviţa merită să aibă o proprie viziune de dezvoltare, dar trebuie să se lege de cea a Timişoarei”, a explicat Dominic Fritz viziune sa.

1 COMENTARIU

  1. […] Oare ce poate visa un copil când își face planuri de viitor? Conform celor spuse de Horia Bugarin la vârsta inocențelor voia să aibe o casă cu etaj și un „câine-lup”. Acum le are. Plus două fetițe minunate. Așa că trece la un alt nivel al planurilor de viitor și acum când are tot ce și-a dorit în copilărie ar dori să întoarcă comunității ce a primit până acum. Vrea să candideze la… Continuarea aici: http://www.banatulazi.ro […]

LĂSAȚI UN MESAJ