Ultima zi de înscriere la campionatul național pentru automobiliști și nu numai

109

Oricine are mașină, oricine a văzut o anvelopă, oricine știe cum e cu cricul, dacă știți la ce folosește o coarbă (cheie de roți), oricine a făcut o pană la automobil, motocicletă sau bicicletă poate să-și încerce forțele. În 14 martie ultima zi de înscriere. Nu o ratați!

Motoarele de căutare găsesc diverse pagini cu indicații pentru schimbarea pneurilor: pentru femei, pentru începători și pentru neîndemânatici. Îndeletnicirea schimbării roții de rezervă are mai nou în România și o platformă pentru cunoscători. Peste câteva zile, comerciantul online de pneuri, Delticom OE (cauciucuridirect.ro), va organiza în mai multe orașe din țară așa numitul „Campionat național de viteză la montarea roților de rezervă”.

Câștigătorul va fi premiat cu un set de cauciucuri. Campionul Național va fi desemnat în data de 18 martie între orele 15 – 18 în localitățile Timișoara, Reșița, Brașov, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca și Iași. Înscrieri se mai pot doar mâine pe www.tyrechallenge.com. Tot aici va fi anunțat, în ziua concursului, și câștigătorul național.

Specialiști independenți vor asista și cronometra concursul din 18 martie. Pentru câștigătorul fazei naționale există perspectiva participării la un – posibil – Campionat European de acest gen.

schimb roata

LĂSAȚI UN MESAJ