Ultima șansă la câștigarea Challenge Cup

82

Campioana României are ultima șansă la câștigarea Amlin Cupei Challenge în acest sezon, în opinia principalelor case de pariuri din Europa. Pentru succesul final în această competiție SCM Timișoara Saracens primește cote de 1000.

Doar trei săptămâni au mai rămas până la mult așteptatul debut al Timișoarei în cupele europene la rugby. SCM Saracens a fost repartizată în grupa a 5-a alături de Harlequins, Stade Francais și Edinburgh. O grupă dificilă lucru dovedit și de cotele acordate celor trei cluburi pentru câștigarea Amlin Cupei Challenge. Englezii de la Harlequins sunt considerați drept favoriții cu numărul trei la prima poziție cu 6 șanse la 1. Sunt devansați doar de Bath și Gloucester, ambele cotate cu 4,5/1.

Teamul francez Stade Francais este a cincea în preferințele bookerilor cu o cotă de 10/1, în timp ce clubul scoțian Edinburgh are o cotă de câștigare a competiției de 23/1.

Outsidere la câștigarea Challenge Cup sunt considerate reprezentantele Estului, clubul rusesc precum și campioana României. Venite din preliminarii, Timișoara Saracens și Enisei Krasnodar STM au cele mai slabe cote în viziunea principalelor case de pariuri. Cele două cluburi au primit cote de 1001/1 pentru victoria în această competiție. Asta înseamnă că un euro pariat îi poate aduce pariorului 1001 euro.

Bănățenii au primite cote ceva mai bune pentru ieșirea din faza grupelor. În funcție de casa de pariuri, Saracens are cote între 101 și 860 la câștigarea grupei din care face parte.

Amlin Challenge Cup debutează în 15 octombrie cu cel mai accesibil meci pentru Saracens, cel de acasă contra lui Edinburgh.

LĂSAȚI UN MESAJ