Cultură de cannabis în Caraș-Severin ca în Columbia… FOTO+VIDEO

651

Polițiștii și procurorii D.I.I.C.O.T. au descoperit culturi de cannabis, în județul Caraș- Severin, după 3 percheziţii domiciliare şi 3 mandate de aducere puse în aplicare.

La data de 20 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraș- Severin și procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Caraș-Severin au efectuat 3 percheziţii la locuințele unor persoane bănuite de cultivarea ilicită de droguri.

În urma percheziţiilor, au fost depistate culturi ilicite de droguri, fragmente vegetale mărunțite și instrumente necesare prelucrării acestora, în vederea consumului sau distribuirii.
Au fost puse în executare 3 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la audieri, pentru dispunerea măsurilor legale.

ACTUALIZARE. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au ridicat aproximativ 12 kg de masă verde, fragmente vegetale mărunțite dar și instrumente necesare prelucrării acestora în vederea consumului sau distribuirii.
Cele 3 persoane au fost prezentate Tribunalului Caraş-Severin, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ