Ultima ironie a lui Grindeanu la adresa demolatorilor săi ! Ce-a spus acum fostul premier la adresa lui Dragnea !

4289

PSD i-a dat o lovitură de grație propriului lider. Partidul a trimis un comunicat în care se arată cum și-au îmbunătățit prognozele privind România, agențiile de rating internaţionale de evaluare financiară. Perioada evaluată este cuprinsă între ianuarie-iunie 2017, timp în care Sorin Grindeanu a ocupat funcția de prim-ministru.

Practic, minciunile spuse de Liviu Dragnea au fost date în vileag. PSD a recunoscut fără să vrea, competența și performanța lui Sorin Grindeanu în timpul mandatului să, lucru care îi contrazice declarațiile lui Dragnea, care a afirmat faptul că premierul Grindeanu nu performa economic.

Fostul premier Sorin Grindeanu a întrebat, pe Facebook, dacă se justifică schimbarea Guvernului său, în condiţiile în care agenţiile internaţionale de evaluare financiară au rectificat pozitiv prognozele privind România.

”Aceasta este performanța economică a guvernului pe care l-am condus. Agențiile internaționale au îmbunătățit ratingul de țară al României. Se justifică dărâmarea Guvernului Grindeanu, nu?”, a scris Grindeanu pe Facebook.

sursă: bugetul.ro

3 COMENTARII

  1. Sa ne lase cu vraja pe plaja. E singurul din lume dat jos de propriul partid . Poate inaltele studii pe linie de informatii l-au sfatuit sau folosit aiurea. S-a nascut talent si a incheiat speranta. A pus botu, speram ca isi va da seama ca are menirea de a fi manevrat forever and ever. Or fi ceva scheleti prin dulap daca sufragerista din vie, gheisa lu ghita, cauta si iar cauta.

  2. ce dracu de rating a putut sa faca asta in sase luni.nu-l mai spalati ca nu mai are nici o sansa nici macar cu polivalenta in satul giroc unde spun unii ca ar avea interes.

  3. Grindene, cei care te-au demolat au fost chiar aceia care te-au inaltat, aveau tot dreptul sa o faca. Nu te-ai inaltat tu singur, erai un „ilustru necunoscut” inainte de a te inalta cei care te-au demolat mai tarziu. De ce esti nemultumit? Nemultumitului i se ia darul…

LĂSAȚI UN MESAJ