Ultima încercare de salvare pentru ACS Poli

150

ACS Poli e pe marginea prăpastiei și orice pas greșit înseamnă retrogradarea directă și foarte probabil desființarea. Violeții primesc duminică vizita Botoșaniului în penultimul duel de pe Dan Păltinișanu, unul ce trebuie obligatoriu câștigat pentru a păstra șansele minime rămase.

Prim-divizionara își joacă ultima șansă de a intra în săptămâna decisivă cu ceva șansa de a evita retrogradarea. Duminică seara, pe ovalul bănățean sosește FC Botoșani, echipă ce a demolat-o pe ACS Poli în meciul tur. ”Încercăm să depășim orice obstacol și să mergem până la final… cu toate problemele negative pe care le primim în fiecare săptămână.

Avem și o revanșă de luat față de Botoșani pentru acea înfrângere, ei sunt scăpați de orice griji. Încercăm marea provocare de a evita retrogradarea în ultimele trei etape. Trebuie să avem speranțe până la final. Trebuie să câștigăm și să mergem miercuri, la Voluntari, să jucăm o adevărată finală”, a declarat antrenorul Petre Grigoraș.

Poliștii se încăpățânează să își apere șansele extrem de mici care mai există la salvare. Asta în ciuda problemelor tot mai grave care afectează clubul în acest sezon. ”Nu am mai întâlnit niciodată astfel de situații, dar în viață trebuie să te aștepți la orice. Nu e o situație prea plăcută. Dacă ne și depunctau e clar că totul se termina. Un club nu contează numai de antrenor, toată lumea să facă tot ce se poate: antrenor, jucător, conducători, ambianță…

Am avut șanse să ne îmbunătățim situația dar nu am profitat. Matematic atâta timp cât mai sunt șanse trebuie să le jucăm. E și debusolare, panică și lipsă de încredere la jucători. Teama de a retrograda și de a nu-și mai încasa salariile influențează și ele prestația echipei. Sunt multe, multe probleme”, a completat tehnicianul violețior.

Partida dintre ACS Poli și FC Botoșani se joacă duminică, ora 19,30, pe Dan Păltinișanu. Fără victorie de etape bune, violeții încearcă să obțină primul succes în fața moldovenilor profitând de faptul că aceștia sunt deja scăpați de retrogradare.

LĂSAȚI UN MESAJ