Ucisă de iubit și îngropată. Criminalul a anunțat apoi dispariția tinerei de 26 de ani la Poliție

754

O crimă șocantă s-a produs în Castellon, Spania. Un român în vârstă de 22 de ani, stabilit acolo, și-a ucis iubita, o tânără de 26 de ani și apoi a îngropat-o.

Nela S. a fost dată dispărută, pe 15 februarie, chiar de iubitul ei român. Cei doi locuiau în Vinaros, o localitate din Castellon, iar înainte ca tânăra să dispară, ea şi iubitul ei ar fi fost văzuţi în timp ce se certau în faţa unui club de noapte.

Potrivit unor surse, tânăra a fost lovită de mai multe ori de iubitul ei, după care nu a mai fost văzută întorcându-se acasă.

La 50 de zile de la dispariţie, tânăra moldoveancă a fost găsită moartă, îngropată pe un câmp de la marginea oraşului Ulldecona (Tarragona), notează elespanol.com.

Anchetatorii au verificat mai multe ipoteze şi l-au chemat la audieri pe iubitul fetei. Acesta şi-ar fi schimbat declaraţiile de mai multe ori, iar în urmă cu câteva zile a recunoscut că a omorât-o pe fată.

Mai mult, românul de 22 ani a povestit că după ce a omorât-o pe iubita sa, împreună cu doi prieteni, a îngropat-o pe un câmp de la marginea oraşului Ulldecona.

Românul le-a indicat anchetatorilor locul în care a îngropat-o pe moldoveancă, el fiind acuzat de crimă şi arestat.

Alături de acesta, alţi doi cetăţeni români au fost puşi sub acuzare şi arestaţi.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ